Nu aan het lezen
4 redenen om nog dit najaar een bus tot camper om te bouwen

4 redenen om nog dit najaar een bus tot camper om te bouwen

Jij als lezer van vaNLife magazine wist het al lang, maar ook buiten onze community is het al lang geen geheim meer dat het camperleven door steeds meer mensen wordt omarmd. Droom jij ook van een nomadisch bestaan, of toch ten minste een huisje op wielen om in de weekenden en vakanties op avontuur te gaan? Je kunt natuurlijk sparen voor een fabrieksmodel, of een busje van iemand overkopen. Maar het allerleukst is het om je eigen huis op wielen te creëren, helemaal naar jouw smaak en wensen. Als je denkt dat zo’n verbouwing niet voor jou is weggelegd, think again! Misschien is dit najaar wel hét moment om eindelijk van start te gaan. Waarom? We geven je vier redenen.

1. Het najaar biedt perfecte klustemperaturen

Zwetend de muren isoleren met 30+ graden is voor niemand leuk. Bovendien: in de lente- en zomermaanden wil je het liefst zo veel mogelijk op pad, toch? Begin daarom in de herfst met klussen. Dat geeft je ruim de tijd om voordat de mussen weer dood van het dak vallen op pad te kunnen. Want geloof ons: een klusplanning loopt altijd uit. Extra fijn als die planning dus niet te strak is. En ben je toch snel klaar, dan heb je de hele winter nog om plannen te maken en te dromen over al die mooie plekjes die je (samen) gaat bezoeken in je nieuwe rijdende paleis.

Heb je zelf niet de luxe van een overdekte klusplek? Overweeg dan een camper klusplek te huren. Er zijn verschillende leuke plekken in Nederland waar camper klussers samen komen.

Afbeelding: Unsplash

2. Je bent nu (jong en) vitaal

We weten allemaal dat het leven soms snel kan veranderen. Dus nu je er zin in hebt én er fysiek toe in staat bent: grijp die kans. Een bus tot camper ombouwen is niet altijd even makkelijk en gaat (spoiler!) meestal niet zo snel. Het is een mentale en fysieke uitdaging, maar je leert er wel ontzettend veel van. En je weet: jong geleerd is oud gedaan. Zo’n verbouwing werkt besmettelijk én verslavend. Niet voor niks hebben veel van onze lezers inmiddels niet één, maar minstens twee bussen tot droomcamper verbouwd. Tsja, wat kunnen we zeggen… #sorrynotsorry!

3. Een klus klaren geeft voldoening

Wist je dat het wetenschappelijk bewezen is dat een eigen klusproject aangaan een boost geeft voor je zelfvertrouwen? Bovendien verandert het je kijk op het leven ten goede. Je leert nieuwe dingen en je maakt iets helemaal naar jouw stijl. Met je handen werken maakt je hoofd leeg en geeft voldoening.

4. Doe het lekker samen!

Iedereen weet dat het in elkaar zetten van een meubel van die grote geel-blauwe woongigant een goede relatietest is. Is die bij jou geslaagd? Dan moet je zeker eens een camper proberen te bouwen. Relatietest next level! Maar het zorgt ook voor een regelmatig stukje quality time. In plaats van iedere druilerige avond op de bank ploffen en een filmpje kijken, staan jullie als vrienden/lovers/familie/buren een heus plan uit te werken in een werkplaats. Of zijn jullie verschillende opties aan het uitwerken aan de keukentafel. Samen klussen verbindt!

Kortom: nu bouwen is direct profiteren van de positieve bijwerkingen en komend voorjaar al genieten van het resultaat!

Zelfbouw zonder zorgen

Niets fijner dan het eindresultaat van een doe-het-zelf project. Zie je nog steeds op tegen de weg naar die eindstreep? Helemaal niet nodig. Kijk maar eens bij campermeubilair.nl. Die nemen jou het meeste werk uit handen: hun zelfbouwkits passen exact in jouw specifieke bus. Je kunt kiezen voor een compleet camperinterieur of losse elementen, zoals bedbanken, bovenkasten, vloerdelen en keukenblokken. Op campermeubilair.nl vind je het totale aanbod. Wedden dat jouw bus er ook tussen staat? En zo niet, dan denken ze graag met je mee: je kunt jouw vragen gewoon via mail of whatsapp stellen. Snel contact gegarandeerd!

Afbeelding: campermeubilair.nl

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

Meld je, via de knop hieronder, aan voor onze nieuwsbrief zodat jij op de hoogte bent van nieuwtjes, nieuwe online artikelen en het uitkomen van de nieuwste editie van vaNLife magazine.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Copyright 2021-2023 vaNLife magazine. Design by Passion DTP Projects.