Veelgestelde vragen

Wat zijn de verzendkosten?

vaNLife magazine wordt verzonden in een brievenbuspakket via PostNL. De verzendkosten hiervoor zijn €3,95 voor Nederland en €9,00 voor België. Bestel je een groter pakket, zoals het tasje vol, dan betaal je €4,95 voor verzending binnen Nederland. Op dit moment verzenden wij helaas nog niet vanuit de webshop naar andere landen. Stuur ons vooral even een mailtje en we nemen contact met je op om te kijken wat er mogelijk is. Het digitale magazine is natuurlijk overal in Europa verkrijgbaar!

Wanneer ontvang ik mijn vaNLife magazine?

Als je jouw vaNLife magazine besteld hebt duurt het meestal 1-3 werkdagen voordat jij hem in huis hebt. Wij verzenden over het algemeen op maandag, woensdag en vrijdag.

Als je een abonnement neemt ontvang je de eerstvolgende uitgave. Onze edities komen uit in juli, oktober en februari.

Is er ook een digitale versie van vaNLife magazine?

Jazeker! Deze kun je hier bestellen.

Wat krijg ik als ik de digitale versie koop?

Bij aankoop van de digitale versie krijg je direct een unieke download link in je mailbox. Hiermee kun je de interactieve PDF van de fysieke versie tot vijf keer downloaden. Als je een account op onze website hebt aangemaakt tijdens het afrekenen kun je ook bij ‘mijn account’ > ‘downloads’ jouw download link het aantal resterende downloads vinden. Wij adviseren je om de PDF op te slaan op je apparaat zodat je hem niet steeds weer opnieuw hoeft te downloaden.

Ik krijg de melding dat ik mijn downloadlimiet heb bereikt, wat moet ik doen?

Als je de digitale versie van vaNLife magazine koopt kun je deze tot vijf keer downloaden. Hierna is je limiet in principe bereikt. Is er iets mis gegaan – blame it on the camping-WiFi – en heb je per ongeluk je limiet bereikt? Neem dan contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen.

Kan ik vaNLife magazine ook bestellen als ik buiten de EU woon?

Helaas is het momenteel nog niet mogelijk om via de website een magazine te bestellen als je buiten Europa woont. Dit heeft te maken met de speciale BTW-regels die hiervoor gelden. Niet getreurd, stuur ons een mailtje en we nemen contact met je op om te kijken wat er wel mogelijk is.

Ik ben ondernemer buiten Nederland, binnen de EU. Kan ik een factuur met 0% BTW ontvangen?

Geen probleem! Stuur ons even een mailtje met je bedrijfsgegevens en je bestelling dan regelen we een factuur met de BTW verlegd voor je.

Kan ik vaNLife magazine ook in de winkel kopen?

Yes, we hebben verschillende verkooppunten door heel Nederland. Deze vind je hier.

Kan ik vaNLife magazine bij jullie in Delft ophalen?

Het is helaas niet mogelijk je magazine op te halen in Delft. Je kunt vaNLife magazine wel los kopen en ophalen in Oud-Beijerland, waar ons magazijn zit. Neem voor een afspraak en de betaling even contact met Max op zodat hij een exemplaar voor je kan klaarleggen en je een betaallink kan sturen.

Hoe duurzaam is vaNLife magazine?

vaNLife magazine wordt gedrukt op papier dat gemaakt is van vezels die volledig afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Daarnaast worden de magazines volledig plasticvrij verpakt en verzonden!

Kan ik me ook abonneren op vaNLife magazine?

Zeker! Voor lezers in Nederland en België is het mogelijk je te abonneren op vaNLife magazine. Dat kan via de webshop. Je krijgt de eerstvolgende editie (oktober, februari of juli) dan automatisch als één van de eersten door de brievenbus. Daarnaast betaal je slechts €9 (i.p.v. €12,50) per magazine exclusief verzendkosten.

Je kunt je niet abonneren op de digitale versie. Deze is voor slechts €7,50 los te koop in onze webshop.

Kan ik een abonnement op vaNLife magazine cadeau geven aan iemand anders?

Dat kan zeker! Je kunt ons het beste even een mailtje sturen als je iemand een abonnement op vaNLife magazine cadeau wilt doen.

Ik heb geen camperbus, is vaNLife magazine ook wat voor mij?

Naast heel veel camper- en vanlife-inspiratie gaat het blad ook over vrijheid, levensvragen, maatschappelijke kwesties, zelfontplooiing en life áfter vanlife. Genoeg inspiratie voor iedereen dus!