Veelgestelde vragen

Verzending en levering

Wat zijn de verzendkosten?

vaNLife magazine wordt verzonden in een brievenbuspakket via PostNL. De verzendkosten hiervoor zijn €3,95 voor Nederland en €9,00 voor België en Duitsland. Bestel je een groter pakket, zoals het tasje vol, dan betaal je €4,95 voor verzending binnen Nederland. Op dit moment verzenden wij helaas nog niet vanuit de webshop naar andere landen. Stuur ons vooral even een mailtje en we nemen contact met je op om te kijken wat er mogelijk is. Het digitale magazine is natuurlijk overal in Europa verkrijgbaar!

Wanneer ontvang ik mijn vaNLife magazine?

Als je jouw vaNLife magazine besteld hebt duurt het meestal 1-3 werkdagen voordat jij hem in huis hebt. De bestellingen worden in principe elke werkdag verzonden.

Als je een abonnement neemt ontvang je de eerstvolgende uitgave. Onze edities komen uit in juni, oktober en februari.

Mijn bestelling staat op geleverd, maar ik heb nog niks ontvangen. Wat moet ik doen?

Wat balen dat je de bestelling nog niet hebt ontvangen! Als het goed is heb je een mail ontvangen met track & trace link bij PostNL. Klopt het adres (damn autocorrect!) en staat er dat het pakket is afgeleverd maar heb je nog niets ontvangen? De bestelling is hoogstwaarschijnlijk afgeleverd bij de buren of een PostNL locatie bij jou in de buurt. Vraag dus eerst even bij de directe buren of zij de zending in ontvangst hebben genomen.

Geen succes? Alle bestellingen tot vier magazines worden als brievenbuspakket verzonden. Brievenbuspakketten worden over het algemeen alsnog binnen 7 dagen bezorgd. Is het na 7 dagen nog steeds niet bezorgd? Neem dan contact met ons op.

Digitale versie

Is er ook een digitale versie van vaNLife magazine?

Jazeker! Deze kun je hier bestellen.

Wat krijg ik als ik de digitale versie koop?

Bij aankoop van de digitale versie krijg je direct een unieke download link in je mailbox. Hiermee kun je de interactieve PDF van de fysieke versie tot vijf keer downloaden. Als je een account op onze website hebt aangemaakt tijdens het afrekenen kun je ook bij ‘mijn account’ > ‘downloads’ jouw download link het aantal resterende downloads vinden. Wij adviseren je om de PDF op te slaan op je apparaat zodat je hem niet steeds weer opnieuw hoeft te downloaden.

Ik krijg de melding dat ik mijn downloadlimiet heb bereikt, wat moet ik doen?

Als je de digitale versie van vaNLife magazine koopt kun je deze tot vijf keer downloaden. Hierna is je limiet in principe bereikt. Is er iets mis gegaan – blame it on the camping-WiFi – en heb je per ongeluk je limiet bereikt? Neem dan contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen.

Buitenland

Kan ik vaNLife magazine ook bestellen als ik buiten de EU woon?

Helaas is het momenteel nog niet mogelijk om via de website een magazine te bestellen als je buiten Europa woont. Dit heeft te maken met de speciale BTW-regels die hiervoor gelden. Niet getreurd, stuur ons een mailtje en we nemen contact met je op om te kijken wat er wel mogelijk is.

Ik ben ondernemer buiten Nederland, binnen de EU. Kan ik een factuur met 0% BTW ontvangen?

Geen probleem! Stuur ons even een mailtje met je bedrijfsgegevens en je bestelling dan regelen we een factuur met de BTW verlegd voor je.

Verkooppunten

Kan ik vaNLife magazine ook in de winkel kopen?

Yes, we hebben verschillende verkooppunten door heel Nederland. Deze vind je hier.

Kan ik vaNLife magazine bij jullie in Delft ophalen?

Het is helaas niet mogelijk je magazine op te halen in Delft. Je kunt vaNLife magazine wel los kopen en ophalen in Nieuwegein, waar ons magazijn zit. Neem voor een afspraak en de betaling even contact met Claire op zodat zij een exemplaar voor je kan klaarleggen en je een betaallink kan sturen. Ophalen in Amsterdam kan eventueel ook. Mail hiervoor met Sarah Famke.

Abonnement

Kan ik me ook abonneren op vaNLife magazine?

Zeker! Voor lezers in Nederland en België is het mogelijk je te abonneren op vaNLife magazine. Dat kan via de webshop. Je krijgt de eerstvolgende editie (oktober, februari of juli) dan automatisch als één van de eersten door de brievenbus. Daarnaast betaal je slechts €9 (i.p.v. €12,50) per magazine exclusief verzendkosten.

Je kunt je niet abonneren op de digitale versie. Deze is voor slechts €7,50 los te koop in onze webshop.

Ik ben abonnee en ben verhuist. Hoe kan ik mijn adres wijzigen?

Geef het, als je gaat verhuizen of een ander briefadres krijgt, zo snel mogelijk aan ons door. Dit kun je het beste zelf aanpassen via je account. Mocht dat niet lukken dan kun je ons altijd even een mailtje sturen. 

Kan ik een abonnement op vaNLife magazine cadeau geven aan iemand anders?

Dat kan zeker! Je kunt het beste even dit formulier invullen als je iemand een abonnement op vaNLife magazine cadeau wilt doen.

Ik wil mijn abonnement opzeggen. Hoe doe ik dat?

Opzeggen kan het makkelijkste door in te loggen op je online account. Mocht dat niet lukken dan kan je ons het beste even een email sturen. Na het eerste jaar kun je met inachtneming van een opzegtermijn van 3 maanden opzeggen. Hier vind je de exacte voorwaarden (onderaan).

Overige vragen

Hoe duurzaam is vaNLife magazine?

vaNLife magazine wordt gedrukt op papier dat gemaakt is van vezels die volledig afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Daarnaast bieden we een digitaal alternatief en proberen we ander drukwerk zoveel mogelijk te laten drukken op gerecycled papier.

Ook als bedrijf willen wij graag duurzaam ondernemen. We werken daarom zoveel mogelijk samen met bedrijven die bezig zijn met duurzame oplossingen of producten en het vaNLife magazine team bestaat uit kleine ondernemers en ZZP-ers die vanuit huis (of hun bus) werken. We hebben dus geen groot kantoor.

Ik heb geen camperbus, is vaNLife magazine ook wat voor mij?

Naast heel veel camper- en vanlife-inspiratie gaat het blad ook over vrijheid, levensvragen, maatschappelijke kwesties, zelfontplooiing en life áfter vanlife. Genoeg inspiratie voor iedereen dus!

Ik wil graag samenwerken met vaNLife magazine, kan dat?

Als groeiend magazine en community platform zijn wij continu opzoek naar interessante, duurzame en vooruitstrevende samenwerkingen. Hier vind je meer informatie over de mogelijkheden.