Nu aan het lezen
Ongesteld in de camper? Geen probleem!

Ongesteld in de camper? Geen probleem!

Snuggs menstruatieondergoed


Vraag het elke willekeurige vanlifer en je weet dat ook het leven in een bus niet alleen maar over rozen gaat. Regen, pech of gewoon een old fashioned baaldag: ze behoren gewoon tot het enorme scala aan hoogte- en dieptepunten van een leven onderweg. Gelukkig is er nu goed nieuws voor alle menstruerende buswezens: ongesteld zijn onderweg hoeft in ieder geval níet meer tot zo’n dieptepunt te behoren. Het menstruatieondergoed van Snuggs, je zag ze vast al eens voorbij komen, is namelijk hét antwoord op de vraag hoe je comfortabel en zonder gedoe je ongesteldheid in de camper doorkomt. Come rain, come shine: jouw menstruatie staat een groots vanlife-avontuur in ieder geval niet in de weg!

Wat is menstruatieondergoed?

Menstruatieondergoed is speciaal ontworpen ondergoed dat vrouwen, of mensen die menstrueren, kunnen dragen tijdens hun, je raad het al, menstruatie. Menstruatieondergoed is gemaakt van speciaal vochtabsorberend materiaal dat extreem goed absorbeert en er zo voor zorgt dat je niet doorlekt. Het speciale ondergoed gaat tot 10 uur per dag mee, afhankelijk van hoe heftig je vloeit en het model van de slip. Zo kun je stressvrij en zelfverzekerd elke berg die je onderweg tegenkomt gewoon oplopen!

Hoe werkt het menstruatieondergoed van Snuggs precies?

Het menstruatieondergoed van Snuggs is opgebouwd uit een aantal lagen. De eerste laag is een sneldrogende absorberende laag die je droog en comfortabel laat voelen. De laag is bovendien antibacterieel, en doet 99% van de bacteriën de das om, waardoor het ondergoed niet gaat stinken. Dat doen we immers al snel genoeg, in zo’n camper!

De tweede laag is een laag met een hoog absorberend vermogen. Afhankelijk van het soort menstruatieondergoed dat je draagt, is deze geschikt voor heftige menstruatiedagen of dagen waarin je maar weinig vloeit. Omdat deze hoog absorberende laag gemaakt is van hi-tech materiaal, voelt hij niet dik of propperig. En met hi-tech, bedoelen we echt hi-tech. Het materiaal van dit ondergoed wordt ontworpen door engineers die ook het materiaal dat wordt gebruikt in extreme gebieden – extreem heet, koud, of hoog, bijvoorbeeld – ontwerpen. Brandweermannen, bergbeklimmers of soldaten: ze maken gebruik van hetzelfde materiaal waarmee deze onderbroeken je bloed opvangen. Indrukwekkend, niet?

De derde laag, tot slot, is een waterdichte laag die ervoor zorgt dat je geen druppel bloed verliest gedurende de dag. 

Hier lees je meer over de verschillende lagen en materialen.

Snuggs menstruatieondergoed

Wat zijn de voordelen voor in een camper?

Het lekt niet door

Laten we beginnen met het allergrootste voordeel: menstruatieondergoed van Snuggs lekt nooit. Let us repeat that: je kunt niet doorlekken! Geen vlekken in beddengoed dat je net met veel pijn en moeite hebt gewassen, geen druppels langs je benen als je net met een lekkere hike bezig bent, geen bloederige toestand als je net van plan bent om aan een snackplank te beginnen. Het heeft drie keer de capaciteit van reguliere menstruatieproducten en is dus echt hardcore anti-doorlekken! 

Voelt droog aan

Een tweede, niet onbelangrijk voordeel, is dat menstruatie ondergoed droog aanvoelt. Je hebt dus nooit het gevoel dat je op iets nats of bloederigs zit. Wel zo fijn als douchen in de camper niet vanzelfsprekend is. 

Makkelijk te wassen

En wat als vanlifer ook ontzettend fijn is: Snuggs zijn heel makkelijk uit te wassen en dus rij jij niet rond met een prullenbak vol oude menstruatieproducten. Dat is niet alleen lekker voor je hoeveelheid afval, om van de geur nog niet te spreken, maar ook voor het milieu!

Hoe duurzaam is Snuggs menstruatieondergoed?

We doen allemaal ons best om ons steentje bij te dragen om de wereld waar wij zo graag overheen rijden aangenaam en groen te houden. En juist dan is menstruatieondergoed een heel fijn alternatief! Snuggs heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en al het menstruatieondergoed wordt dan ook met grote zorg ethisch geproduceerd. Je krijgt bovendien zestig dagen lang de tijd om Snugg’s uit te proberen. Bevalt het niet? Dan stuur je de onderbroeken terug en recyclen zij het materiaal tot nieuwe onderbroeken. 

Ook vanuit ecologisch oogpunt zijn herbruikbare producten een duurzamer alternatief. Door van tampons of maandverband over te stappen op menstruatieondergoed bespaar je heel veel afval. Tampons en maandverband worden verpakt in een plastic omhulsel, dat natuurlijk ook weer in de afvalbak belandt. Zonde! Met menstruatieondergoed voorkom je dat er onnodig veel afval op de vuilnisbelt belandt. Om precies te zijn gemiddeld zo’n 300 tampons of maandverbanden. Op jaarbasis gaat menstruatieondergoed twee tot drie jaar mee bij maandelijks gebruik en goed onderhoud. Door over te stappen doe je daarom niet alleen het milieu, maar ook je portemonnee een groot plezier! 

Comfort is key

Tijdens je menstruatie wil je je zo comfortabel mogelijk voelen en iets dragen wat lekker zit. Zeker als het camperleven je bij tijd en wijle al genoeg ongemak oplevert! Het menstruatieondergoed van Snuggs is hypoallergeen en zijdezacht en het materiaal beweegt comfortabel met je mee en zorgt voor een goede aansluiting op de huid. Bovendien zijn alle onderbroeken flinterdun, de dunste op de markt, en naadloos, waardoor je ook in je strakke legging niets ziet van het ondergoed. En heb je geen zin om een grote onderbroek te dragen? Ook geen probleem. Snuggs menstruatieondergoed is er in alle vormen en maten. Kies voor een string, een Brazilian, of gewoon een normaal model slip. 

Korting

Wil je jezelf, een doorgewinterde vanlifer, of een vanlifer to be een praktisch én comfortabel item cadeau doen? We’ve got you covered! Met code VANLIFE20 krijg je 20% korting op al het Snuggs ondergoed.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

Meld je, via de knop hieronder, aan voor onze nieuwsbrief zodat jij op de hoogte bent van nieuwtjes, nieuwe online artikelen en het uitkomen van de nieuwste editie van vaNLife magazine.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Copyright 2021-2024 vaNLife magazine. Design by Ride the Wave | content & design.