Nu aan het lezen
Vanlife gadgets voor digital nomads

Vanlife gadgets voor digital nomads

Digital nomad gadgets

In een kleine ruimte, zeker in een camper, ben je altijd opzoek naar handige producten. Iets wat weinig plek inneemt, lekker klein is op te bergen of juist multifunctioneel te gebruiken. Uitermate geschikte cadeautjes voor kersverse camperaars of gewoon lekker voor jezelf: in onze vanlife gadgets rubriek gaan we opzoek naar de handigste en slimste gadgets voor in je camper. Met deze keer als thema: vanlife gadgets voor digital nomads.

Op zoek naar meer tips over het werken onderweg? Paulien geeft je tien tips om als digital nomad vanuit je camper te werken en reizen.

Dit artikel bevat gesponsorde inhoud. Het kan zijn dat als je via één van de linkjes iets bestelt wij een kleine commissie ontvangen. Dat kost jou nooit iets extra, maar je helpt ons hiermee vaNLife magazine een nóg leuker magazine te maken. Wij werken alleen samen met merken of producten waar wij volledig achter staan.

Netgear M1 MiFi router

Verbinding

Geen digital nomad zonder goede internetverbinding dus een must voor elke reislustige workaholic: een goede MiFi router. In dit kleine kastje kun je een simkaart met 3G, 4G of 5G kwijt van je eigen provider uit Nederland of uit het land waar je op dat moment bent – wat soms een stuk voordeliger is. De router maakt vervolgens een draadloos netwerk waardoor je met al je apparaten internetverbinding kunt maken. Er zijn veel verschillende MiFi-routers verkrijgbaar, check van tevoren even of de stroomaansluiting van de router ook aansluit bij de stroomvoorziening in je bus. Meer over internet in je bus vind je in ons online artikel.

Laptop standaard Nextstand

Standaard

Hopelijk ben je al een van de lucky ones met een fijne werkplek in de camper. Een ergonomische houding is namelijk van levensbelang als je aardig wat uurtjes achter de laptop doorbrengt. Wist je dat wanneer je recht voor je uitkijkt, je op de bovenrand van het scherm zou moeten kijken om een goede houding aan te kunnen nemen? Een laptopstandaard helpt je daarbij. Er zijn hele mooie en handig opvouwbare versies op de markt. Vergeet niet ook te investeren in een los toetsenbord en een muis. Je lichaam zal je dankbaar zijn!

Sandisk SSD

Veilig

Het laatste wat je wilt als je onderweg bent is je bestanden, foto’s of video’s kwijtraken. Daarom is het belangrijk een back-up te hebben van je data. Het is handig en verstandig om te werken met een clouddienst, maar daarnaast ook een back-up van je laptop op een externe schijf maken is zeker geen overbodige luxe. Kies het liefst voor een externe schijf die tegen een stootje kan zoals deze Sandisk Extreme of eentje uit de Rugged serie van LaCie.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

Meld je, via de knop hieronder, aan voor onze nieuwsbrief zodat jij op de hoogte bent van nieuwtjes, nieuwe online artikelen en het uitkomen van de nieuwste editie van vaNLife magazine.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Copyright 2021-2024 vaNLife magazine. Design by Ride the Wave | content & design.