We reizen. We verstoppen ons in uitgestrekte natuur. We kleuren buiten de lijntjes.

Florine – Oprichter en hoofdredacteur

Nomade, vrijheidszoeker en outdoor-enthousiasteling Florine verkocht in 2017 huis en haard om samen met man Thijs intrek te nemen in een tot camper verbouwde Renault Master. Samen gingen ze al reizend op zoek naar hoe het leuker kon. Drie jaar, oneindig veel idyllische voortuinen en vieze parkeerplaatsen verder weet ze het zeker: het claimen van eigenaarschap over je leven door je lasten te verlagen, je vrijheid te vergroten en je huis verplaatsbaar te maken, dat moet een groter podium krijgen! Ze heeft dan ook erg veel zin om als zelfbenoemd vaNLife-expert andere vaNLifers aan de tand te voelen over hun dromen, verwachtingen en ervaringen.
Met vaNLife Magazine hoopt ze mensen te inspireren om wat vaker te verdwalen. In culturen, verhalen, jezelf, nieuwe plekken en ongerepte natuur.  “Opdat we nooit stoppen met spelen en buiten de lijntjes kleuren!”

Claire – Oprichter en grafisch vormgever

Claire – ondernemer, vormgever en zelfbouwer – heeft al zo lang ze zich kan herinneren een voorliefde voor camperbussen. Samen met man Donny verbouwden ze een kanariegele Fiat Ducato om tot (parttime) huis op wielen. Regelmatig laden ze de hond en hun surfboards in om aan de kust even uit te blazen en te genieten van het buitenleven. 

Onder de indruk van het gevoel van saamhorigheid onder vaNLifers en vastbesloten om een document te maken dat niet alleen de mooie verhalen, maar ook de minder aantrekkelijke kanten van een leven onderweg belicht, richtte ze vaNLife Magazine op. In fysieke en digitale vorm hoopt ze haar liefde voor het camperleven en de natuur te kunnen delen maar ook de diepte in te gaan. “Een tijdschrift dat maanden op je uitschuif- of inklaptafel blijft liggen, dat is mijn droom.”