Nu aan het lezen
Meet the makers: vaNLife magazine op Camperbeurs Hardenberg

Meet the makers: vaNLife magazine op Camperbeurs Hardenberg

Camperbeurs Hardenberg

Ook dit jaar vindt op 22, 23 en 24 september weer de jaarlijkse Camperbeurs in Hardenberg plaats. Wil je weten of het camperleven iets voor jou is? Dan kun je hier je hart ophalen. Maar liefst 19.000 vierkante meter, verdeeld over zeven beurshallen, is namelijk tot de nok toe gevuld met camper- en vanlife-inspiratie. Volgens organisator Marije Pol is dit de allergrootste editie van Camperbeurs Hardenberg ooit in hun 15-jarig bestaan. ‘We kunnen niet wachten om onze deuren te openen en onze nieuwe acties op de beurs, zoals een Vanlife Plein, een extra kennistheater en camper proefrijlessen, aan de bezoeker te laten zien’, aldus Pol. 

En over dat Vanlife Plein willen wij het graag even hebben natuurlijk, want dat is niet alleen een spiksplinternieuw concept – daar houden we van! – maar ook de plek waar je het vaNLife magazine team dit jaar daar in levende lijven kunt ontmoeten.

Het Vanlife Plein

Let’s talk vanlife! Naast de reguliere hallen met een uitgebreid assortiment aan campers en camperaccessoires is één van de blikvangers van Camperbeurs Hardenberg dit jaar het gloednieuwe Vanlife Plein in Hal 4. Hier staan alle bedrijven die bezoekers op weg kunnen helpen met hun vanlife-droom. Hier neem je bijvoorbeeld een kijkje in de omgebouwde Mercedes van Lars en Dasja. In ruim acht maanden tijd verbouwden zij een oude Oostenrijkse brandweerwagen uit 1992 om tot een huisje (en kantoor) op wielen. Als dat geen inspiratie is! 

Uiteraard zijn wij ook van de partij. In de vaNLife magazine stand kun je lekker door de magazines bladeren en natuurlijk jouw collectie uitbreiden. Natuurlijk hebben we wat leuke acties voor je in petto, dus loop zeker even bij ons langs! Je vindt ons in Hal 4 (stand 442).

Q&A sessies

Ben je nieuwsgierig naar de verhalen van doorgewinterde vanlifers zoals Lars en Dasja? Aan welke praktische zaken je moet denken als je lang gaat camperen bijvoorbeeld, en waar ze het precies van doen, die vanlifers? Sluit dan vooral aan bij één van de Q&A-sessies die vaNLife magazine elke dag organiseert. Hier maak je kennis met inspirerende fulltime en parttime vanlifers en kun je al jouw vragen stellen! Het volledige programma vind je hier (onderaan de pagina).

Kaartverkoop

De komende editie van Camperbeurs Hardenberg vindt plaats op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 september van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Hardenberg. Tickets zijn online te bestellen voor €10 voor volwassenen, €5 voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar en gratis voor kinderen tot en met 4 jaar. 

Parkeren bij Evenementenhal Hardenberg is gratis, ook kunnen bezoekers op de parkeerplaats kosteloos overnachten gedurende de Camperbeurs. Er zijn ook kaarten aan de deur tegen meerprijs te koop. Meer informatie vind je op www.camper-beurs.nl.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

Meld je, via de knop hieronder, aan voor onze nieuwsbrief zodat jij op de hoogte bent van nieuwtjes, nieuwe online artikelen en het uitkomen van de nieuwste editie van vaNLife magazine.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Copyright 2021-2024 vaNLife magazine. Design by Ride the Wave | content & design.