Partnerships en adverteren

vaNLife magazine is een goede mix van avontuurlijke reisverslagen, eerlijke portretten en diepgaande achtergrondartikelen, waarbij ook de mooiste camperbestemmingen in binnen- en buitenland, onmisbare gadgets en technische informatie aan bod komen. Er is ruimte voor experts, ervaringsdeskundigen en aspirant-camperaars en we bieden het tijdschrift zowel online als offline aan. Avontuurlijk, actief, bewust, ruimdenkend en bij uitstek geschikt voor natuurliefhebbers: dat is vaNLife magazine. Voor ieder wat wils dus en daarom is ons tijdschrift geschikt is voor álle Nederlandse en Belgische camperaars die graag avontuurlijk kamperen.

Als groeiend magazine en community platform zijn wij continu opzoek naar interessante, duurzame en vooruitstrevende samenwerkingen. Dit zijn een aantal van de mogelijkheden:

Advertentie

Het plaatsen van een advertentie is de meest gekozen optie. We plaatsen jouw kant en klare advertentie in onze volgende editie (februari, juli of oktober). Omdat we ons in een zeer specifieke markt bevinden kun je heel gericht adverteren. Meer over onze doelgroep vind je hier.

Kosten: Hieronder vind je de advertentieprijzen exclusief BTW. Wil je in meerdere nummers, of bijvoorbeeld een jaar lang adverteren, dan maken we graag een speciale package deal voor je.

1/1 pagina (210 x 275mm)………€499

1/2 pagina (190 x 128mm)………€299

1/4 pagina (93 x 128mm)………..€199

Stuur ons een mailtje als je meer wilt weten over de aanlever deadlines, specificaties of oplage.

Advertorial

In tegenstelling tot een advertentie spreekt een advertorial meer aan. Omdat het meer lijkt op een redactioneel stuk wordt het eerder gelezen dan een advertentie. Je hebt ook meer ruimte om inhoudelijk in te gaan op de voordelen of noodzaak van jouw product. Het is prettig als je zelf tekst en beeld kunt aanleveren, maar we denken graag met je mee. We zorgen dat de tekst geredigeerd wordt door onze redactie zodat het goed bij de tone of voice van het magazine past. Onze vormgever giet de advertorial vervolgens in een echt vaNLife magazine jasje.

Kosten: een eenmalige advertorial 1/1 pagina kost €599 exclusief BTW. Wil je in meerdere nummers, of bijvoorbeeld een jaar lang adverteren, dan maken we graag een speciale package deal voor je.

Give-away

Onze lezers krijgen altijd een echt cadeautje op de deurmat. We verpakken het magazine mooi en doen er vaak een bedankje of klein cadeautje bij. En er is natuurijk geen betere reclame dan een sample van jouw product in handen van je doelgroep. 

Je kunt bij, bijvoorbeeld de eerste 500, exemplaren van ons magazine een give-away weggeven. Daarnaast zit er altijd een apart briefje bij het tijdschrift met een bedankje, oproep tot abonneren en tekstje over de give-away. Daar plaatsen we graag een link naar jouw website, kortingscode of speciale QR code. 

Kosten: De kosten voor het bijvoegen van de give-away hangt uiteraard af van de waarde van het product. Neem contact met ons op om het te bespreken of doe een voorstel. We combineren de give-away actie meestal met een advertorial of advertentie voor een optimaal effect.

Online partnership

Met onze online content zijn we nog hard bezig. Momenteel hebben we daar nog geen branded content of advertenties staan, maar dit gaan we in de toekomst zeker doen. Interesse? Laat het ons weten!

We hopen van harte dat we samen met jou nóg meer mensen kunnen inspireren om – of dat nu parttime of fulltime is – met de camper het avontuur aan te gaan.

Contact opnemen

Voor vragen over adverteren en vormgeving kunt je contact opnemen met Claire via claire@vanlifemagazine.nl of +31(6) 201 524 59.