Samenwerken met vaNLife magazine

vaNLife magazine is een mix van avontuurlijke reisverslagen, eerlijke portretten en diepgaande achtergrondartikelen, waarbij ook veel aandacht wordt besteed aan de mooiste camperbestemmingen in binnen- en buitenland, onmisbare gadgets en technische informatie. Er is ruimte voor experts, ervaringsdeskundigen en aspirant-camperaars en we bieden het tijdschrift zowel online als offline aan.

Avontuurlijk, actief, bewust, ruimdenkend en bij uitstek geschikt voor natuurliefhebbers: dat is vaNLife magazine. Voor ieder wat wils dus en daarom is ons tijdschrift geschikt is voor álle Nederlandse en Belgische die zich graag buiten de gebaande paden begeven.

Als groeiend magazine en community platform zijn wij continu opzoek naar interessante, duurzame en vooruitstrevende samenwerkingen. Dit zijn een aantal van de mogelijkheden:

Advertentie

Jouw kant en klare advertentie kan in onze februari, juli of oktober editie geplaatst worden. Omdat we ons in een zeer specifieke markt bevinden kun je heel gericht adverteren. Meer over onze doelgroep vind je hier.

vaNLife gadgets pagina

In elke editie zetten we een aantal onmisbare vaNLife gadgets in de schijnwerpers. Verkoop jij echte camper must haves? Vul dan deze pagina met een door jou samengestelde top drie inclusief beeld en een linkje naar jouw webshop voor een aantrekkelijke prijs. 

Kosten: Hieronder vind je de advertentieprijzen exclusief BTW. Wil je in meerdere nummers, of bijvoorbeeld een jaar lang adverteren, dan maken we graag een speciale package deal voor je.

1/1 pagina (210 x 275mm): €499
1/2 pagina (190 x 128mm): €299
1/4 pagina (93 x 128mm): €199
vaNLife gadgets pagina: €599 nu voor €449
Prijzen zijn exclusief BTW

Stuur ons een mailtje als je meer wilt weten over de aanlever deadlines, specificaties of oplage.

Advertorial

In tegenstelling tot een advertentie spreekt een advertorial meer aan. Omdat het Een advertorial is een perfecte manier om jouw product of dienst uitgebreid toe te lichten en biedt genoeg ruimte om inhoudelijk in te gaan of de voordelen of noodzaak van jouw product of dienst. Het is prettig als je zelf tekst en beeld kunt aanleveren, maar onze schrijvers staan startklaar om met je mee te denken. We zorgen dat de tekst geredigeerd wordt door onze redactie zodat het goed bij de tone of voice van het magazine past. Onze vormgever giet de advertorial vervolgens in een echt vaNLife magazine jasje.

Kosten: een eenmalige advertorial 1/1 pagina kost €599 exclusief BTW. Wil je in meerdere nummers, of bijvoorbeeld een jaar lang adverteren, dan maken we graag een speciale package deal voor je.

Onze doelgroep, cijfers en advertentiemogelijkheden

Cadeautje

We doen er alles aan om ons magazine drie keer per jaar als een echt cadeau aan onze lezers te overhandigen. Het magazine wordt met zorg verpakt en voorzien van een bedankje of klein cadeautje. Bijvoorbeeld een sample van jouw product! Geen leukere manier om reclame te maken, toch?

Je kunt bij, bijvoorbeeld de eerste 300, exemplaren van ons magazine een sample weggeven. De sample wordt altijd voorzien van een begeleidend schrijven, waarbij we vanzelfsprekend middels een link naar jouw website, kortingscode of een speciale QR code zorgen dat de aandacht nogmaals op het product gevestigd wordt.  

Kosten: De kosten voor het bijvoegen van de sample hangen samen met de waarde van het product. Neem contact met ons op om het te bespreken of doe een voorstel. We combineren de sample actie meestal met een advertorial of advertentie voor een optimaal effect.

Online samenwerking

Met onze online content zijn we momenteel hard bezig. Zo lanceerden we begin 2022 onze online artikelen en begonnen we met het versturen van een maandelijkse nieuwsbrief. Inmiddels hebben we ruim 300 nieuwsbrief lezers en bouwden we op Instagram aan een interactieve community met duizenden betrokken volgers. Ook voor jouw merk of bedrijf zijn er diverse mogelijkheden om onze lezers en volgers online te bereiken. We bieden de volgende mogelijkheden:

Instagram + Facebook post inclusief drie stories en vermelding nieuwsbrief: €120
Online advertorial: €399
Digital all-in package inclusief advertorial, socials en nieuwsbrief: €475
Prijzen zijn exclusief BTW

We hopen van harte dat we samen met jou nóg meer mensen kunnen inspireren om – of dat nu parttime of fulltime is – met de camper het avontuur aan te gaan.

Contact opnemen

Voor vragen over adverteren kun je contact opnemen met Claire via samenwerken@vanlifemagazine.nl of +31(6) 20152459.